01 Header

Yıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değil
 

 

aa1 3
 
Uşak'ta Di̇n Görevli̇leri̇ İle Bi̇r Araya Geldi̇k
 
Yurt gezileri kapsamında Uşak’ta bulunan Mil-Diyanet Sen Genel Başkanı Celaleddin Gül, Uşak din görevlileriyle kahvaltı programında bir araya geldi.
Beraberinde Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Tahiroğlu ve İl Başkanı Necip Parlak ile kahvaltı programına katılan Gül buluşmada şunları söyledi: “Bu güzel toplantıda aranızda bulunmaktan son derece mutluyum. Mil-Diyanet Sen olarak bizleri basın ve sosyal medyadan takip ediyorsunuz. "Önce Ahlak ve Maneviyat" ilkesiyle çıktığımız bu yolda ne kadar haklı olduğumuz camiamızın teveccühüyle ispat edilmiş oldu. Elhamdülillah bugün üye sayısı bakımından Diyanet'in 3'üncü sendikası konumuna yükseldik ve sizlerin destekleriyle yetkiyi de alarak en hayırlı hizmetleri yapacağız.”
Gül, konuşmasının sonunda kahvaltı programını organize eden İl Başkanı Parlak'a ve tüm katılımcılara teşekkür etti.
 
aa1 5
 
Yeni̇şehi̇r Di̇n Görevli̇leri̇ Buluşması
 
Mil-Diyanet Sen Genel Başkanı Celaleddin Gül, Mil-Diyanet Sen Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Tahiroğlu, Mil-Diyanet Sen Yenişehir İlçe yönetimi ve din görevlileriyle bir araya geldi.
Mil-Diyanet Sen Yenişehir İlçe Başkanı Alparslan Kamacı'nın tertip ettiği ve din görevlilerinin yoğun ilgi gösterdiği buluşmada Genel Başkan Gül şunları söyledi: “Bu güzel buluşmaya katılarak bizleri yalnız bırakmayan tüm kardeşlerime ‘hoşgeldiniz’ diyor ve saygılar sunuyorum.
Sözleşmeli ve vekil hocalarımızın kadroya geçmesinden dolayı onları tebrik ediyorum. Ancak torba yasanın kabulünden önce göreve başlayanların kadroya alınması için mücadelemiz devam edecektir."
Sendikasının, cesur, sıradışı ve çözüm odaklı çalışmalarını da dile getiren Gül, buluşmaya imza atan Yenişehir ilçe başkanına, yönetimine ve tüm katılımcılara teşekkür ederek konuşmasını tamamladı.
 
aa1 8
 
İnegöl'de Di̇n Görevli̇leri̇yle Bi̇r Araya Geldi̇k
 
Teşkilatlanma çalışmaları kapsamında yurt gezileri yapan Mil-Diyanet Sen Genel Başkanı Celaleddin Gül ve Mil-Diyanet Sen Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Tahiroğlu, Bursa İnegöl'de din görevlileriyle kahvaltı programında bir araya geldi.
Aralarında Bursa İl Başkanı Kadir Yağız ve İnegöl İlçe Başkanı Muharrem Koç'un da bulunduğu kahvaltı programında konuşan Genel Başkan Celaleddin Gül; “Bu güzel günde programımıza katılarak bizleri yalnız bırakmayan tüm misafirlere ‘hoşgeldiniz’ diyor, saygılar sunuyorum. Desteklerinizle her geçen gün büyüyerek bugün Diyanet'in 3'üncü büyük sendikası olduk. İnşallah en yakın zamanda kullanılamayan yetkiyi de devralarak seçkin camiamıza ve ülkemize en hayırlı hizmetleri yapacağız. Ayrıca böylesine güzel bir programı tertip eden İl ve İlçe başkanlarım ile tüm katılımcılara teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Programda söz alan İl Başkanı Kadir Yağız ve ilçe başkanı Muharrem Koç da, katılımlarından dolayı Genel merkez heyetine ve tüm katılımcılara teşekkür etti.
 
Powered By aSa