01 Header

Yıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değil
 
KARS MÜFTÜLÜĞÜNÜ ZİYARET ETTİK
 
Mil-Sen Genel Başkanı Mücahit Çelik, Mil-Diyanet Sen Genel Başkanı Celaleddin Gül, Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Tahiroğlu ve İl Başkanı Adem Yalçın ile birlikte Kars Müftüsü Hamza Bayram'ı ziyaret etti.
Bir dizi Müftülük ziyaretleri yapan Genel Başkan Gül, teşkilat çalışmaları ve Diyanet çalışanlarıyla istişare etmek amacıyla Kars'ta bulunduklarını ifade etti.
İl Müftüsü Bayram ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Müftülüğünün yapmış olduğu hizmetlerden bahsetti.
Müftülük çalışanlarını da ziyaret eden Mil-Sen heyeti, misafirperverliğinden dolayı İl Müftüsü Bayram ve personeline teşekkür etti.
 
karsmuf
 
IĞDIR PERSONELİYLE BİR ARAYA GELDİK
 
Mil-Sen Genel Başkanı Mücahit Çelik, Mil-Diyanet Sen Genel Başkanı Celaleddin Gül, Mil-Diyanet Sen Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Tahiroğlu, Mil-Diyanet Sen Iğdır İl Başkanı Menaf Kaplan, Mil TarımOrmanSen il başkanı İsmail Hamza Karakuş, İl yönetimi ve din görevlileriyle kahvaltı programında bir araya geldiler.
Iğdır İl Müftüsü Dr. İrfan Açık ve İl Müftü Yardımcısı Dr. Ahmet Dağ’ın katıldığı programa din görevlilerinin yoğun ilgi gösterdiği görüldü. Genel başkan Gül, programda yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Bu güzel günde programlarımıza katılarak bizleri yalnız bırakmayan tüm misafirlere ‘hoşgeldiniz’ diyor ve saygılar sunuyorum, Ayrıca böylesine güzel bir organizasyonu tertip eden il başkanımıza, yönetimine ve tüm katılımcılara teşekkür ediyoruz.”
 
ıgdır
 
IĞDIR MÜFTÜLÜĞÜNÜ ZİYARET ETTİK
 
Mil-Sen Genel Başkanı Mücahit Çelik, Mil-Diyanet Sen Genel Başkanı Celaleddin Gül, Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Tahiroğlu ve Iğdır İl Başkanı Menaf Kaplan ile birlikte Iğdır Müftülüğünü ziyaret etti.
Teşkilat çalışmaları için Müftülük ziyaretleri yapan Mil-Diyanet Sen Genel başkanı Celaleddin Gül Iğdır Müftüsü Dr. İrfan Açık'ı makamında ziyaret etti.
Ziyarette, Genel başkan Gül, teşkilat çalışmaları ve Diyanet çalışanlarıyla istişare etmek amacıyla Iğdır'da bulunduklarını ifade etti.
İl Müftüsü Açık da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Mil-Sen heyetine başarılar diledi.
Daha sonra müftülük çalışanlarını da ziyaret eden Mil-Diyanet Sen heyeti, misafirperverliğinden dolayı Müftü Açık ve personeline teşekkür etti.
 
ıgdırmuf
 
DOĞUBAYAZIT’TA TOPLANTI ve MÜFTÜLÜK ZİYARETİ YAPTIK
 
Mil-Sen Genel Başkanı Mücahit Çelik ve Mil-Diyanet Sen Genel Başkanı Celaleddin Gül, Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde üyeleriyle yaptığı istişare toplantısına katılarak önümüzdeki sürece ilişkin değerlendirmelerde bulundular.
Yemek ikramlı yapılan toplantıda söz alan Genel Başkan Gül; Mil-Diyanet Sen kurulduktan sonra sendikacılığa bir kalite getirdiklerini, doğru ve haklı muhalefetin tüm sendikaları çalıştırdığını ve sendikacıların üyelerini hatırlar hale geldiğini ifade etti. Teşkilatlanma çalışmalarına hız verdiklerini, ülkemizin her bir köşesinden sendikasına ciddi bir teveccüh olduğunu da sözlerine ekledi.
Doğubayazıt Müftüsü İbrahim Yiğit, Mil-Diyanet Sen Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Tahiroğlu ve İlçe Başkanı Mehmet Emin İçten'in de katıldığı toplantıdan sonra müftülük makamına geçen Mil-Sen heyeti ev sahipliği için Müftü Yiğit’e teşekkür ederek görevinde başarılar diledi.
 
dogubeyazit
 
BİTLİS Mil Diyanet Sen ve Mil Büro Sen Başkanlarımızla İstişare Toplantısı Yaptık.
 
bitlisburo
 

 BİTLİS İL MÜFTÜLÜĞÜ ZİYARETİMİZ
bitlismuf
 
MUŞ İL MÜFTÜLÜĞÜ ZİYARETİMİZ...
musmuf
 
AĞRI / TAŞLIÇAY İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ ZİYARETİMİZ
 
taslicay
Powered By aSa