01 Header

Yıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değil
 
BİSMİL MÜFTÜLÜĞÜNÜ ZİYARET ETTİK
Teşkilat çalışmaları için Müftülük ziyaretleri yapan Mil-Diyanet Sen Genel Başkanı Celaleddin Gül, Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Tahiroğlu ile birlikte Bismil Müftüsü Dr. Enver Polatoğlu'nu makamında ziyaret etti.
Ziyarette, Genel başkan Gül, teşkilat çalışmaları ve Diyanet çalışanlarıyla istişare etmek amacıyla Bismil'de bulunduklarını ifade etti.
İlçe Müftüsü Polatoğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Mil-Diyanet Sen heyetine başarılar diledi.
Daha sonra müftülük çalışanlarını da ziyaret eden Mil-Diyanet Sen heyeti, misafirperverliğinden dolayı Müftü Polatoğlu ve personeline teşekkür etti.
 
bismil
 
BATMAN'DA MİL DİYANET SEN RÜZGARI..!
Mil-Diyanet Sen Genel Başkanı Celaleddin Gül, Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Tahiroğlu ile birlikte çıktığı teşkilat çalışmaları için Batman'daydı.
Genel Başkan Gül, Batman Mil-Diyanet Sen üyelerini ziyaret ederek sendikasına destek olmalarından dolayı teşekkür ederek verdikleri güvene layık olacaklarını ve yetkiyi de en yakın zamanda alacaklarını ifade etti.
Oduncular Sitesi Kur'an Kursu Başmüderrisi ve aynı zamanda Medrese Alimler Birliği (MEDAV) Başkan yardımcısı Mehmet Taha Baran'nın da aralarında bulunduğu din görevlileri nazik ziyaretlerinden dolayı Mil-Diyanet Sen heyetine teşekkür etti.
Toplantıya ayrıca Mil Tarım Orman Sen Genel Başkan yardımcısı Yılmaz Yıkılmaz ve Eğitim Milsen Batman il Başkanı da katılım sağladı.
 
batman 2
 
BATMAN / Oduncular sitesi Kur'an kursu Baş Müderrisi Aynı zamanda Medrese Alimler Birliği ( MEDAV) Başkan yardımcısı Mehmet Taha Baran hocamızı ziyaret ettik. Birçok konuyu istişara etme fırsatı bulduk. Hocamıza ve medresede görevli diğer hocalarımıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.
 

batman 1

 

MARDİN ve DERİK İLÇE ZİYARETLERİMİZ
Mil-Diyanet Sen Genel Başkanı Celaleddin Gül, Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Tahiroğlu ile birlikte Mardin Derik İlçe Müftülüğünü ziyaret etti.
İlçe Müftüsü Dr. İbrahim Şimşek'i makamında ziyaret eden Gül, sendikal faaliyetlerini personele ulaştırmak ve teşkilatlanmak için Derik'te bulunduklarını ifade etti ve kabullerinden dolayı Müftü beye teşekkür etti.
Derik'i ziyaret eden ilk genel başkan olması nedeniyle genel başkan Gül'e teşekkür eden ilçe başkanı Sinan Aksak, çok yakında ilçede yetkiyi devralacaklarını ifade etti.
Mardin il merkezine geçen Gül, burada da il başkanı İsmail Akgül ve din görevlileriyle bir araya gelerek istişarelerde bulundu.
İl başkanımız İsmail Akgül ve Derik ilçe başkanımız Sinan Aksak'a teşekkür ediyoruz.
 
mardin 1

 

 
DERGAH CAMİİ GÖREVLİLERİNİ ZİYARET ETTİK
Mil-Diyanet Sen Genel Başkanı Celaleddin Gül, Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Tahiroğlu ile birlikte çıktığı yurt gezisinde bu kez Şanlıurfa'daydı.
Genel Başkan Gül, geçen hafta Diyanet-Sen'den istifa ederek Mil-Diyanet Sen'e iltihak eden Dergah Camiinin görevlilerini ziyaret ederek üye olmalarından dolayı teşekkür etti, yanlarında bulunarak onlara destek verdi ve her daim yanlarında olacaklarını ifade etti.
İl Başkanı Ömer Çapan ve ilçe başkanlarının da katıldığı ziyarette, Dergah Camii görevlileri de nazik ziyaretlerinden dolayı Mil-Diyanet Sen heyetine teşekkür etti.

 

dergah

 

MİL-DİYANET SEN İŞYERİ TEMSİLCİ ODASINI ZİYARET ETTİK
Teşkilatlanma çalışmaları kapsamında Gaziantep'te bulunan Mil-Diyanet Sen Genel Başkanı Celaleddin Gül, Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Tahiroğlu ile birlikte İl Müftülüğünde yetkiyi devralması sebebiyle Mil-Diyanet Sen İşyeri Temsilci Odasında İl başkanı Atıf Deniz ve İşyeri Temsilcisi Ali Deniz'i ziyaret etti.
Odada basın açıklaması da yapan Gül, Mil-Diyanet Sen Gaziantep teşkilatını tebrik ederek, en yakın zamanda il genelinde ve ülke çapında yetkili olacaklarını ve Diyanet camiasına en hayırlı hizmetleri yapacaklarını ifade etti.
dergah
ANTAKYA MÜFTÜLÜĞÜNÜ ZİYARET ETTİK
Mil-Diyanet Sen Genel Başkanı Celaleddin Gül, Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Tahiroğlu ile birlikte Hatay Antakya İlçe Müftülüğünü ziyaret etti.
İlçe Müftüsü Hacı Kahraman'ı makamında ziyaret eden Gül, sendikal faaliyetlerini personele ulaştırmak ve teşkilatlanmak için Antakya'da bulunduklarını ifade etti ve kabullerinden dolayı Müftü Kahraman'a teşekkür etti.
Müftü Kahraman da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Mil-Diyanet Sen heyetine teşekkür etti ve başarılar diledi.
 
dergah
 
KIRIKHAN MÜFTÜLÜĞÜNÜ ZİYARET ETTİK
Mil-Diyanet Sen Genel Başkanı Celaleddin Gül, Kırıkhan Müftüsü Ahmet Sevinç'i ziyaret etti.
Beraberinde, Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Tahiroğlu ile birlikte yaptığı ziyarette Genel Başkan Gül, İlçe Müftüsü Sevinç’e, sendikasının teşkilatlanma çalışmalarını, kısa zamanda Diyanet camiasının teveccühlerini nasıl kazandıklarını ifade etti ve başarı dileklerinde bulundu.
Görüşmede, İlçe Müftülüğünün hizmetlerine değinen Müftü Sevinç, ziyaretlerinden dolayı Mil-Diyanet Sen heyetine teşekkür etti ve başarılar diledi.
 
dergah
 
İSKENDERUN MÜFTÜLÜĞÜNÜ ZİYARET ETTİK
Mil-Diyanet Sen Genel Başkanı Celaleddin Gül, Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Tahiroğlu ile birlikte İskenderun Müftülüğünü ziyaret etti.
Teşkilat çalışmaları kapsamında Müftülük ziyaretleri yapan Mil-Diyanet Sen Genel başkanı Celaleddin Gül, makamında ziyaret ettiği İskenderun Müftüsü Osman Şekerci’ye, teşkilat çalışmaları ve Diyanet çalışanlarıyla istişare etmek amacıyla İskenderun’da bulunduklarını ifade etti.
Müftü Şekerci de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Mil-Diyanet Sen heyetine teşekkür ederek başarılar diledi.
Daha sonra müftülük çalışanlarını da ziyaret eden Mil-Diyanet Sen heyeti, misafirperverliğinden dolayı Müftü Şekerci ve personeline teşekkür etti.
 
dergah
 
 
 
 
Powered By aSa